Nieuws

Schreuder positief over instelling Lang: 'Voor hem is dat een soort ontwikkeling'

Schreuder positief over instelling Lang: 'Voor hem is dat een soort ontwikkeling'

25-02-2022 20:20 Laatste update: 20:29

Noa Lang zal aankomende zondag wellicht te maken krijgen met provocerende fans in het duel met Royal Antwerp FC. Club Brugge-trainer Alfred Schreuder denkt dat zijn speler op dat vlak grote stappen heeft weten te zetten. 

Club Brugge moet het in de Belgische topper zonder Charles de Ketelaere stellen. Alle ogen zullen daarom extra gericht zijn op Lang. Schreuder heeft geleerd zich niet druk te maken. "Ik heb geleerd dat je in het leven moet omgaan met de omstandigheden. Je moet altijd kijken wat je wél hebt in het leven", vertelt de trainer tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel. 

"Ik verwacht dat hij grote stappen heeft gezet. En hij moet het maar als een compliment opvatten. Voor hem is dat een soort ontwikkeling. Hoe meer we erover praten, hoe slechter het is", besluit Schreuder. Lang had eerder bij Club Brugge al last van provocaties en reageerde hier niet altijd even goed op. 

Club Brugge staat momenteel tweede in de Jupiler Pro League en zal tegen Antwerp strijden om deze plek vast te houden. De bezoekers staan op de derde plaats met slechts één punt minder. De aftrap is om 13.30 uur.