Nieuws

Telegraaf over Ajax-links Arnesen: 'Duidelijk dat hij Ajax ziet zitten'

Telegraaf over Ajax-links Arnesen: 'Duidelijk dat hij Ajax ziet zitten'

18-02-2022 20:36

Afgelopen zondag was Frank Arnesen te gast bij Goedemorgen Eredivisie waar hij vragen kreeg over een mogelijke opvolging van Marc Overmars. Mike Verweij van De Telegraaf stelt dat het niet ondenkbaar is dat Ajax aanklopt bij de Feyenoord-directeur.

Waar deze week vooral de naam van Clarence Seedorf werd geopperd, staan er nog genoeg andere namen op het lijstje van mogelijke opvolgers, zegt Ajax watcher Verweij in de Voetbalpodcast Kick-Off van De Telegraaf.

"Ajax is nog eerst alle bermbrandjes aan het blussen, daarna wordt er pas gekeken naar de opvolging van Overmars. Maar Arnesen is wel een logische naam. Internationaal naam gemaakt als technisch directeur en ook oud-speler van Ajax (tussen 1975 en 1981, red.). Dat hij op een lijstje staat, dat kan ik me wel voorstellen."

Valentijn Driessen zag hoe Arnesen de vragen over Ajax ontweek. "Drie keer gaf hij gewoon geen antwoord. Nou, dan is het voor mij wel duidelijk dat hij het eventueel best ziet zitten om wel naar Ajax te gaan", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.