Nieuws

Mega transferbedrag probleem voor Antony: 'Groeit zo uit tot slechtste aankoop'

Mega transferbedrag probleem voor Antony: 'Groeit zo uit tot slechtste aankoop'

05-11-2023 15:52

Antony moet het ontgelden in de Engelse pers. Na de wedstrijd tegen Fulham gaf de Manchester Evening News de Braziliaan zelfs een twee voor zijn optreden. De krant merkte bovendien een pijnlijk supportersmoment op.

"Elke United-aanval bloedde bij hem dood. Met het transferbedrag wat voor hem betaald is, groeit hij op deze manier uit tot de slechtste aankoop in de clubgeschiedenis ooit", zo schrijft de krant. 

Hij was niet de enige Braziliaan op het veld en landgenoot Willian kon wel de complimenten ontvangen. "De beste Braziliaan op het veld had een wit shirt aan. Willian stond in 2018 nog in de belangstelling van Manchester United en bracht met zijn acties de fans van de thuisclub op het puntje van hun stoel. In tegenstelling tot Antony, die zijn gebruikelijke frivole zelf was en zijn rechtervoet weer eens compleet ontzag. De ergernis bij de United-fans was hoorbaar op momenten dat hij een pass of voorzet met rechts kon geven, en dan weer terugkapte naar zijn linkerbeen."

Manchester United won in de slotminuut de wedstrijd. Antony had toen al het veld verlaten. In de 63ste minuut kon hij het veld ruimen voor Facundo Pellistri. Terwijl dat gebeurde merkte MEN nog iets bijzonders op. "Het eerste moment dat de Manchester United-fans zich van hun enthousiaste kant lieten zien, was toen Antony na ruim een uur gewisseld werd."