Nieuws

Mainz reageert met verbazing op statement El Ghazi: 'Zaak juridisch onderzocht'

Mainz reageert met verbazing op statement El Ghazi: 'Zaak juridisch onderzocht'

1 november - 15:31

FSV Mainz 05 heeft met verbazing gereageerd op de uitingen op social media van Anwar El Ghazi. De aanvaller leek weer terug te gaan keren bij de club, maar uitte eerder op de dag nogmaals zijn onvrede.

El Ghazi gaf aan dat het persbericht van Mainz enkele dagen eerder niet volledig de waarheid was. Volgens de club had de aanvaller spijt van zijn uitingen rondom het conflict tussen Israël en Palestina en trok de aanvaller het boetekleed aan. El Ghazi reageerde daarop door te stellen dat niet alles correct was en deelde nogmaals zijn kijk op de situatie.

Mainz heeft hierop weer verbouwereerd gereageerd. 'Mainz neemt met verbazing en onbegrip kennis van de uitspraken van Anwar El Ghazi over de club op zijn social media-kanalen. De club zal de zaak juridisch onderzoeken en vervolgens een oordeel vellen. De speler heeft zich maandag ziek gemeld en bevindt zich momenteel dan ook niet op het trainingsveld.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!