Feyenoord-talenten met Sauer en Zechiël niet langs Lazio in de Youth League

25-10-2023 15:59
2

De talenten van Feyenoord hebben het slechte voorbeeld gegeven voor de hoofdmacht van de club. De Rotterdamse jongelingen speelden met 2-2 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van SS Lazio in de Youth League, nadat ze met 2-0 voor stonden.

Aan de aftrap van Feyenoord stonden namen als Gjivai Zechiël en Leo Sauer die we kennen uit de hoofdmacht van de club. Mede door toedoen van het tweetal gingen de Rotterdammers met een voorsprong de rust in. Centrale verdediger Djomar Giersthove kopte raak uit een hoekschop.

Na rust werd het nog wat mooier voor Feyenoord. Jayden Slory, de zoon van Andwele, schoot op een verrassend moment en klopte zo de doelman van Lazio. Vanaf dat moment ging het knopje om bij de Italianen. In minuut 72 kwam de aansluitingstreffer en in de 83e minuut moest Feyenoord door met tien na een rode kaart voor Nassim El Harmouz. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat ook de 2-2 viel.

Het positieve punt is dat de talenten van Feyenoord pas hun eerste punterverlies in de groep hebben geleden. Eerdere wedstrijden tegen Celtic (3-0) en Atlético Madrid (1-2) gingen al gewonnen.