Nieuws

Feyenoord wil Go Ahead- en Heerenveen-target behouden: 'We hopen dat hij blijft'

Feyenoord wil Go Ahead- en Heerenveen-target behouden: 'We hopen dat hij blijft'

02-02-2022 20:32

Feyenoord wil Sipke Hulshoff dolgraag behouden. Zowel Go Ahead Eagles als sc Heerenveen aast op de jeugdtrainer van Feyenoord, maar de Stadionclub heeft plannen met hem. 

De Stadionclub wil Hulshoff met ingang van volgend seizoen promoveren tot assistent-trainer van Arne Slot. Maar, wanneer hij trainer bij een Eredivisie-club kan worden, gaat Feyenoord hem niet tegenhouden. "Maar we hopen dat hij blijft en dat hij volgend seizoen met Marino Pusic en John de Wolf onze hoofdtrainer Arne Slot wil assisteren", stelt technisch directeur Frank Arnesen tegenover het Algemeen Dagblad.

Momenteel is de Feyenoord-directie met Hulshoff in gesprek over een rol als rechterhand van Slot. "Robin van Persie gaat zich vooral met de jeugd bezig houden en de komende tijd proberen om zijn hoogste trainersdiploma te behalen. We hopen dat Hulshoff bij ons blijft."

Heerenveen is na het ontslag van Johnny Jansen op korte termijn op zoek naar een trainer. Go Ahead kijkt daarentegen alvast naar het komende seizoen, aangezien Kees van Wonderen heeft aangegeven de club te verlaten.