Nieuws

Gelukkig huwelijk in Deventer: trainer Hake verlengt contract bij Go Ahead Eagles

Gelukkig huwelijk in Deventer: trainer Hake verlengt contract bij Go Ahead Eagles

06-10-2023 16:34

René Hake blijft langer verbonden aan Go Ahead Eagles. De coach van de Deventenaren heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2026. Dat meldt de club vrijdag via haar officiële kanalen.

Hake geeft aan zich op zijn plek te voelen in De Adelaarshorst. "Ik heb heel sterk het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd en serieus genomen wordt bij Go Ahead Eagles", zo vertelt hij. "De prettige samenwerking met de clubleiding draagt daar in belangrijke mate aan bij. Vanaf het begin heb ik het vertrouwen van Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt en Kees Vierhouten gehad. Ze geloven in mijn werk- en zienswijze en de manier waarop ik deze samen met de staf verder door wil ontwikkelen."

Hake staat sinds het vertrek van Kees van Wonderen in de zomer van 2022 aan het roer bij Go Ahead. Tot dusver boekte hij goede resultaten. Zo werd de club vorig seizoen elfde en liep het op een haar na de play-offs voor Europees voetbal mis. In het huidige staat Go Ahead op de achtste plaats.

"Het doel van Go Ahead Eagles is om een stabiele Eredivisieclub te worden", vervolgt Hake. "Alles wat we doen, staat in het teken daarvan. Dagelijks kijken we naar wat er nodig is om die stabiliteit uit te bouwen en te waarborgen, zonder daarbij de grootte van de club te overschatten. Binnen de mogelijkheden van de club proberen we stappen te maken. Bij iedereen in en rond Go Ahead Eagles bespeur ik de bereidheid om serieus mee te denken en innovatief te zijn."