Nieuws

Champions League in aantocht: met deze 23 spelers reist Feyenoord af naar Madrid

Champions League in aantocht: met deze 23 spelers reist Feyenoord af naar Madrid

03-10-2023 12:18 Laatste update: 12:55

Feyenoord reist in totaal met 23 spelers naar Madrid om de wedstrijd in de Champions League te spelen tegen Atlético Madrid. Ook Santiago Gimenez en Justin Bijlow zijn van de partij, maar zij komen niet in actie.

Bijlow en Gimenez missen het duel om verschillende redenen. De doelman van de Rotterdammers is nog altijd geblesseerd aan zijn pols, terwijl de Mexicaanse spits zijn laatste wedstrijd schorsing uitzit. Het tweetal zal vooral voor de mentale support aanwezig zijn.

Naast Gimenez mist Feyenoord nog wat spelers in de voorste linie. Ook Luka Ivanusec is achtergebleven in Rotterdam om te herstellen van zijn enkelblessure en Leo Sauer zit niet bij de selectie. De jonge Slowaak speelt met het jeugdelftal van de Rotterdammers in de Youth League.

Het duel tussen Atlético en Feyenoord wordt woensdag gespeeld. Om 18.45 is het Wanda Metropolitano het decor voor de clash tussen de ploegen van Diego Simeone en Arne Slot.

De volledige selectie van Feyenoord

Keepers: Timon Wellenreuther, Kostas Lamrou, Mikki van Sas, Justin Bijlow (geblesseerd).

Verdedigers: Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Lutsharel Geertruida, Quillindschy Hartman, David Hancko, Marcos Lopez, Gernot Trauner.

Middenvelders: Ramiz Zerrouki, Quinten Timber, Calvin Stengs, Thomas van den Belt, Mats Wieffer, Ondrej Lingr.

Aanvallers: Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda, Javairo Dilrosun, Igor Paixão, Yankuba Minteh, Santiago Gimenez (geschorst).