Nieuws

Update: AZ bevestigt, Mees De Wit maanden aan de kant door voetblessure

Update: AZ bevestigt, Mees De Wit maanden aan de kant door voetblessure

14 september - 22:27 Laatste update: 15 september - 09:59

AZ heeft een zware tegenvaller te verwerken gekregen. Linksback Mees de Wit heeft op de training een ernstige blessure opgelopen en is maandenlang uitgeschakeld. Dat meldt AZ Alerts.

Volgens AZ Alerts staat de 25-jarige verdediger zeker drie tot vier maanden aan de kant. De Wit was net hersteld van een eerdere kwetsuur. Hij maakte eind augustus na een hamstringblessure zijn rentree in het uitduel bij SK Brann in de kwalificaite voor de Conference League.

De Wit stond in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs, maar besloot in Alkmaar te blijven. Hij zou de naar Bournemouth vertrokken Milos Kerkez moeten doen vergeten op die positie. Gelukkig voor de Alkmaarder haalde de club met David Møller Wolfe deze zomer een speler in huis die ook op de linksbackpositie uit de voeten kan. 

Update: Het officiële bericht zat er al aan te komen, maar AZ bevestigt dat Mees de Wit enkele maanden uit de roulatie is vanwege een voetblessure. De linksback is al geopereerd en kan nu beginnen aan zijn herstel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s