Nieuws

Van de Beek, Antony én Sancho 'gewoon' ingeschreven door Manchester United

Van de Beek, Antony én Sancho 'gewoon' ingeschreven door Manchester United

13-09-2023 18:15

Erik ten Hag besloot eerder om Donny van de Beek niet op te nemen in de Champions League-selectie van Manchester United, maar de spelverdeler staat wel op de lijst van 25 spelers die mogen deelnemen aan de Premier League. Nog steeds is de kans aanwezig dat Van de Beek bij The Mancunians blijft. 

Op dit moment bevindt Van de Beek zich in een lastige situatie bij Manchester United. Dit seizoen is de middenvelder nog geen enkele keer geselecteerd voor een Premier League-wedstrijd. Hoewel er geruchten zijn over een mogelijke transfer naar Qatar of Turkije, hebben The Mancunians ervoor gekozen om Van de Beek wel op de lijst te zetten.

Daarnaast zijn Jadon Sancho en Antony ook opgenomen in de lijst van spelers voor de Premier League. Echter lijkt het erop dat zij voorlopig niet meer voor United zullen spelen. Sancho uitte openlijk kritiek op Erik ten Hag op zijn Instagram-account en Antony wordt beschuldigd van huiselijk geweld. Sofyan Amrabat is ook opgenomen in de lijst van United.

De volledige spelerslijst van Manchester United:

Keepers: Altay Bayindir, Tom Heaton, Andre Onana

Verdedigers: Diogo Dalot, Jonny Evans, Victor Lindelof, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka

Middenvelders: Sofyan Amrabat, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Mason Mount, Facundo Pellistri, Donny van de Beek

Aanvallers: Antony, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho