Nieuws

Antony reageert op besluit United: 'Wederzijds besluit, ik zal meewerken'

Antony reageert op besluit United: 'Wederzijds besluit, ik zal meewerken'

10-09-2023 14:36
1

Antony heeft kort gereageerd op het statement van Manchester United. De Engelse topclub houdt de Braziliaan voorlopig buiten de selectie terwijl het onderzoek naar mogelijk huiselijk geweld loopt. 

Antony laat via een kort statement weten dat club en speler met elkaar in gesprek zijn gegaan voordat het besluit werd genomen. 'Ik heb met United afgesproken om een ​​periode van afwezigheid op te nemen, terwijl ik de aantijgingen tegen mij bespreek', schrijft de Braziliaan. 'Dit was een wederzijdse beslissing.'

De oud-speler van Ajax liet zich al eerder uit over de beschuldigingen aan zijn adres. De ex van Antony, Gabriela Cavallin, beschuldigt de voetballer van meerdere incidenten van agressie, geweld en intimidatie. 'Ze heeft gelogen over meerdere zaken en dingen in bewijs gemanipuleerd', wilde de speler hier over kwijt. 'Ik wil mijn onschuld herhalen over de dingen waarvan ik beschuldigd ben, ik zal volledig samenwerken met de politie', besluit Antony. De rechtsbuiten verliet Ajax in 2022 voor 99 miljoen euro.