Transfernieuws

'Mbappé houdt voet bij stuk en weigert nog altijd contract te verlengen bij PSG'

'Mbappé houdt voet bij stuk en weigert nog altijd contract te verlengen bij PSG'

31-07-2023 10:46

Kylian Mbappé blijft weigeren zijn contract te verlengen bij Paris Saint-Germain, zo weet Marca. Dinsdag verloopt de deadline die PSG de aanvaller had gesteld, maar de Fransman is niet van zijn standpunt afgeweken.

Paris Saint-Germain had geëist dat Mbappé en de club voor 31 juli tot een oplossing zouden komen. De Parijzenaren willen absoluut voorkomen dat de Franse superster in 2024 transfervrij vertrekt. Maar de spits weigert zijn contract te vernieuwen en blijft bij zijn standpunt.

PSG vermoedt dat Mbappé al een akkoord heeft met Real Madrid voor een transfervrije overgang volgende zomer. Ondanks de druk van de Franse topclub om snel duidelijkheid te verschaffen, is er nog geen doorbraak.

De komende tijd zal moeten uitwijzen hoe PSG met deze situatie omgaat. Mbappé lijkt niet van plan toe te geven, en ook vanuit Madrid is er nog geen bod binnengekomen. Eerder had de club al een astronomisch bod van 300 miljoen euro van het Saudische Al Hilal ontvangen, maar de Fransman lijkt geen interesse te hebben in een overstap naar het Midden-Oosten.