Bakayoko zorgt voor overwinning PSV in oefenduel met Nottingham Forest

30-07-2023 20:25 Laatste update: 22:51

PSV heeft zaterdag een oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest met 1-0 gewonnen. Johan Bakayoko zorgde in de slotfase voor het enige doelpunt in Eindhoven tegen de Premier League-club.

PSV was in de eerste helft de bovenliggende ploeg met de meeste dreiging, maar grote kansen leverde dat nog niet op. Ook na rust waren de beste mogelijkheden voor PSV via onder anderen Noa Lang en Bakayoko. De 0-0 stand bleef lang op het scorebord staan.

Pas in de 66e minuut wist PSV de ban te breken. Bakayoko schoot van afstand hard raak in de linkerhoek: 1-0. In het restant van de wedstrijd kon Nottingham geen gelijkmaker meer forceren, ondanks enkele sporadische kansen.

Dankzij het late doelpunt won PSV de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord om de Johan Cruiijff schaal op 4 augustus. De ploeg van Peter Bosz van was gedurende de volledige negentig minuten de bovenliggende partij en spelers als Lang en Bakayoko en keeper Walter Benítez blonken uit.