Breaking news

'Feyenoord probeert vertrek Bijlow te voorkomen met verbeterd contractvoorstel'

'Feyenoord probeert vertrek Bijlow te voorkomen met verbeterd contractvoorstel'

26-07-2023 14:51 Laatste update: 14:52
2

Feyenoord heeft Justin Bijlow een nieuw contractvoorstel gedaan. De doelman van de Rotterdammers heeft deze week een nieuwe, verbeterde aanbieding gekregen. Dat meldt 1908.nl woensdagmiddag.

Bijlow stond eerder deze transferwindow nog nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United, maar The Red Devils haalden met André Onana een andere (oud-)Eredivisiedoelman in huis. De interesse van Erik ten Hag in Bijlow is echter nog niet helemaal verdwenen, omdat de Engelsen nog altijd op zoek zijn naar een waardige nummer twee achter de Kameroener.

Feyenoord hoopt haar talisman echter langer aan zich te binden. Dat was al het geval toen United toenadering zocht, maar toen behaalde de clubleiding geen succes. ‘Vanuit de vernieuwde aanbieding spreekt meer vertrouwen’, zo voegt het medium eraan toe.

Bijlow, inmiddels 25 jaar oud, speelde tot dusver 119 officiële duels voor Feyenoord en hield daarin 45 keer de nul. Hij werd met de club tweemaal landskampioen, won een KNVB beker en twee Johan Cruijff Schalen. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2025.