Transfernieuws

'Feyenoord grijpt mis: Lazio telt miljoenenbedrag neer voor Zakharyan'

'Feyenoord grijpt mis: Lazio telt miljoenenbedrag neer voor Zakharyan'

24-07-2023 09:37
1

Feyenoord lijkt de komst van Arsen Zakharyan te kunnen vergeten. De aanvallende middenvelder is dicht bij een transfer naar SS Lazio.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Gianluca di Marzio. Lazio nadert een akkoord met Dinamo Moskou over Zakharyan. De Russische topclub vroeg vijftien miljoen euro voor de international van Rusland. Dat bedrag kon Feyenoord niet neertellen. Lazio lijkt er een akkoord van rond de elf miljoen euro uit te hebben gesleept. Dat is exclusief twee of drie miljoen euro aan bonussen.

Zakharyan is bij Lazio in beeld als de opvolger van Sergej Milinkovic-Savic, die voor ongeveer veertig miljoen euro de overstap maakt naar het Saudische Al Hilal. De twintigjarige Armeense Rus heeft nog een contract tot medio 2024 bij Dinamo Moskou. Vorig seizoen was Zakharyan in 37 duels goed voor vijf goals en tien assists. Naast Feyenoord volgde ook Ajax de middenvelder.

Feyenoord heeft de strijd klaarblijkelijk al opgegeven. De Rotterdammers hebben zich volgens De Telegraaf gemeld bij Nice voor Calvin Stengs.