Nieuws

Feyenoord met 27-koppige selectie op trainingskamp: twee talenten krijgen de kans

Feyenoord met 27-koppige selectie op trainingskamp: twee talenten krijgen de kans

17-07-2023 15:48
2

Feyenoord is maandag met een 27-koppige selectie afgereisd naar het trainingskamp in het Oostenrijkse Saalfeden. Met Leo Sauer en Gjivai Zechiël krijgen twee talenten de kans om zich te laten zien aan Arne Slot.

Zechiël en Sauer zijn twee van de spelers die zich hebben laten gelden in de oefenwedstrijden die de Rotterdammers tot nu toe afwerkten tegen PEC Zwolle, Club Brugge en Union Sint-Gilles. De Slowaakse aanvaller stond in al deze wedstrijden in het veld, terwijl Zechiël alleen tegen Brugge de gehele wedstrijd op de bank bleef.

Verder valt op dat een tweetal spelers nog ontbreekt bij Feyenoord. Gernot Trauner staat aan de kant wegens een blessure en voor hem is het nog maar de vraag of hij de seizoensopener om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV mist. Ook Santiago Giménez is nog niet van de partij. De Mexicaanse spits won in de nacht van zondag op maandag de Gold Cup, was daarin goed voor de winnende treffer en geniet nu van zijn vakantie.

De hele selectie van Feyenoord

Keepers: Justin Bijlow, Timon Wellenreuther, Thijs Jansen en Mannou Berger

Verdedigers: Dávid Hancko, Neraysho Kasanwirjo, Ramon Hendriks, Mimeirhel Benita, Marcos Lopez, Quilindschy Hartman, Marcus Pedersen, Luthsarel Geertruida en Thomas Beelen

Middenvelders: Thomas van den Belt, Ramiz Zerrouki, Ezequiel Bullaude, Mats Wieffer, Quinten Timber, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël

Aanvallers: Yankuba Minteh, Igor Paixão, Patrik Wålemark, Javairo Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Leo Sauer en Danilo