Transfernieuws

'PSV informeert naar talentvolle Belg, maar ziet hem enkel als Simons-alternatief'

'PSV informeert naar talentvolle Belg, maar ziet hem enkel als Simons-alternatief'

15-07-2023 07:38 Laatste update: 12:35

PSV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden rondom Charles de Ketelaere, meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg lijkt echter vooral in beeld te komen als Xavi Simons nog besluit te vertrekken.

Na eerdere berichtgevingen in Belgische en Italiaanse media over de mogelijke interesse van PSV in de Ketelaere, meldt nu ook het ED dat PSV weldegelijk heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden rondom de Belg. De talentvolle aanvaller geldt als één van de grootste talenten van België, maar komt bij AC Milan maar weinig aan spelen toe. De aanvaller werd afgelopen seizoen overgenomen van Club Brugge, maar heeft zijn belofte nog niet waar kunnen maken. PSV is naar verluidt erg gecharmeerd van de Belg, maar ziet hem enkel als alternatief voor Simons. De Ketelaere moet naar verluidt zeker vijftien miljoen euro kosten en na het vastleggen van Ricardo Pepi en Noa Lang lijkt het geld voor nog een aanvaller op.

Wel is PSV nog altijd op zoek naar een centrale verdediger en een controlerende middenvelder. In Eindhoven heerst de hoop dat er voor beide posities nog een speler gepresenteerd wordt voor het begin van de competitie.  De namen van Aster Vranckx en Davinson Sanchez werden de afgelopen weken het meest in één adem genoemd met PSV.