Transfernieuws

PSV wil Sánchez en mikt op rechtsbackpositie: 'Idealiter wat sterkere namen'

PSV wil Sánchez en mikt op rechtsbackpositie: 'Idealiter wat sterkere namen'

12-07-2023 19:33 Laatste update: 19:37

PSV is hard bezig met het aantrekken van verdedigende versterkingen. De Eindhovenaren haalden eerder Noa Lang en Ricardo Pepi al binnen, maar focussen zich nu op de achterste linie.

De naam van oud-Ajacied Davinson Sánchez is al gevallen bij PSV en zou best weleens de eerstvolgende versterking kunnen zijn. "Dat is wel één van de posities waar nog wat moet gebeuren eigenlijk. PSV heeft de afgelopen seizoenen toch te veel tegengoals gehad. De verdediging was een zorgenkind", vertelt clubwatcher Rik Elfrink in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur.

"Dat daar interesse in is, is logisch", vervolgt Elfrink. "Dit zijn spelers die PSV beter kunnen maken. Maar ik geef wel een duidelijke winstwaarschuwing af. Hier zijn zoveel clubs voor in de race, dat het ongelooflijk moeilijk is. Deze jongen is een Premier League-salaris gewend en moet nog behoorlijk wat kosten bij Spurs."

Elfrink merkt op dat een rechtsback ook meer dan welkom is in Eindhoven. "Op rechtsback heb je op voorhand ook niet direct dat je zegt: goh, dat zijn geheid basisspelers. Idealiter heb je daar nog wat sterkere namen."