Real Madrid houdt hart vast: Benzema geblesseerd van het veld tegen Elche

Real Madrid houdt hart vast: Benzema geblesseerd van het veld tegen Elche

23 januari - 17:45 Laatste update: 20:34
Primera División 0 Reacties

Dat ziet er niet goed uit voor Karim Benzema. De superspits van De Koninklijke loopt kwakkelend naar de zijlijn na een uur spelen tegen FC Elche. Het lijkt te gaan om een hamstringblessure.

Dat is slecht nieuws voor Real Madrid. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo is de Fransman uitgegroeid tot de absolute sterspeler in Madrid. De Spaanse grootmacht staat mede dankzij Benzema bovenaan in de competitie. Hij was in 22 wedstrijden al goed voor zeventien doelpunten. Daarmee laat hij de rest ver achter zich. Het is maar de vraag hoe ernstig de blessure is, maar Real Madrid moet hopen dat het meevalt.

Karim Benzema verruilde in 2009 Olympique Lyon voor Real Madrid is dus al ruim een decennium actief bij de Spaanse grootmacht. Tot dusver was de Fransman in 403 wedstrijden goed voor 209 doelpunten. Een indrukwekkend aantal, aangezien Benzema jarenlang in dienst van Cristiano Ronaldo heeft gespeeld.

Een meevaller voor De Koninklijke: Vinicius Junior is onlangs hersteld is van een coronabesmetting. De 21-jarige Braziliaan was inmiddels goed voor twaalf doelpunten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie