Braziliaan bevestigt contact met Barcelona: Er is interesse en er is contact

Braziliaan bevestigt contact met Barcelona: "Er is interesse en er is contact"

21 januari - 13:44 Laatste update: 14:19
Primera División 0 Reacties

Oscar dos Santos staat naar eigen zeggen in de belangstelling van FC Barcelona. De international van Brazilië voetbalt zich sinds 2017 financieel onafhankelijk in China en komt zelf met dit opmerkelijke gerucht. 

In gesprek met het Braziliaanse TNT Sports schermt de dertigjarige aanvallende middenvelder met de interesse van de Blaugranas. "Er is interesse en er is contact", vertelt hij in de uitzending. Ruim vijf jaar geleden verkaste Oscar voor liefst 60 miljoen euro van Chelsea naar Shanghai SIPG.

De 48-voudige international verwacht niet dat een deal met de noodlijdende Spaanse club snel gesloten is. "Barcelona heeft moeite om spelers in te schrijven. Ik moet ook nog met mijn eigen club praten", vertelt de spelmaker. Vervolgens houdt hij een slag om de arm. "Misschien is het beter om na dit seizoen te gaan."

Het contract van Oscar bij de Chinese club loopt door tot november 2024. Het is onduidelijk of Shanghai SIPG een transfersom voor de Braziliaan verlangt. Naar verluidt verdient hij ruim 450.000 euro op weekbasis in China.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie