Nieuws

'Feyenoord komt uit bij Almería voor multifunctionele Argentijn van tien miljoen'

'Feyenoord komt uit bij Almería voor multifunctionele Argentijn van tien miljoen'

26-06-2023 11:15 Laatste update: 11:04

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Lucas Robertone, meldt Gianluca Di Marzio maandagochtend. De Rotterdamse club zou zelfs bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor de Argentijn van U.D. Almería.

Volgens de Italiaanse transferexpert heeft Feyenoord tien miljoen euro over voor Robertone, die als middenvelder en rechtsbuiten uit de voeten kan. Die veelzijdigheid maakt hem een interessante optie voor de ploeg van Arne Slot, aangezien de flankposities en het middenveld nog wel een impuls kunnen gebruiken na het vertrek van Oussama Idrissi en Orkun Kökcü.

Met Robertone in de ploeg wist Almería zich afgelopen seizoen nipt te handhaven in de Primera División. De aanvaller annex middenvelder was goed voor twee doelpunten en zeven assists in 37 wedstrijden.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord in verband wordt gebracht met spelers van de Spaanse laagvlieger. Afgelopen zomer werd de naam van Largie Ramazani genoemd als opvolger van de vertrokken Luis Sinisterra. De Rotterdammers sloegen met Igor Paixão toen een andere weg in.