Nieuws

'Juventus biedt fors bedrag én Kulusevski op Servische Serie A-topscorer'

'Juventus biedt fors bedrag én Kulusevski op Servische Serie A-topscorer'

21-01-2022 09:30

Juventus heeft een eerste bod uitgebracht op topspits Dusan Vlahovic van Fiorentina. De Oude Dame is naarstig op zoek naar aanvallende versterkingen en is in die zoektocht uitgekomen bij de doelpuntenmachine uit Servië.

Het nieuws wordt gebracht door diverse Italiaanse media. In de competitie reikte de sterke spits dusver tot zeventien treffers. Volgens La Gazzetta dello Sport en Tuttosport wil Juventus 35 miljoen euro betalen voor de Serie A-sensatie plus de diensten van Dejan Kulusevski. Naar verluidt is de vraagprijs van de ploeg uit Florence 70 miljoen euro.

De Zweedse buitenspeler schippert dit seizoen bij de Italiaanse grootmacht tussen bank en basis. Het contract van Vlahovic bij Fiorentina loopt door tot medio 2023. In een eerder stadium heeft hij al aangegeven deze aflopende verbintenis niet te zullen verlengen. Met het aantrekken van de 21-jarige spits wil Juventus een sterk signaal afgeven aan de concurrentie en in het bijzonder aan Internazionale die aan de haal lijkt te willen gaan met Paulo Dybala', schrijft La Gazzetta della Sport.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!