Reactie

Weghorst mikt op een grandioos seizoensslot: 'Doelpunt voor FA Cup-finale bewaard'

Weghorst mikt op een grandioos seizoensslot: 'Doelpunt voor FA Cup-finale bewaard'

02-06-2023 12:37 Laatste update: 12:45

Wout Weghorst legt de lat hoog voor zichzelf richting de FA Cup-finale van aanstaande zaterdag. De Manchester United-spits staat al een tijdje droog wat betreft doelpunten en hoopt daar tegen Manchester City een einde aan te maken. 

Weghorst hoopt het seizoen op een goede noot af te sluiten met Manchester United. "Ik ben erop gebrand om het seizoen tot een geweldig einde te brengen", begint de aanvaller via de clubkanalen. "Vanaf de eerste minuut dat ik hier ben, heb ik genoten en ik ben nog steeds heel erg trots en dankbaar dat ik voor deze geweldige club mag spelen", zegt Weghorst, die momenteel gehuurd wordt van Burnley. De wedstrijd tegen City is misschien wel zijn laatste in het tricot van The Mancunians, al heeft Weghorst naar eigen zeggen nog niks gehoord over een scheiding van de wegen.

Zijn laatste doelpunt voor Man U maakte Weghorst in het begin van maart tegen Real Betis. Op zaterdag is het precies drie maanden geleden dat de voormalig AZ-speler voor het laatst het net wist te vinden, maar toch blijft Weghorst hoopvol. "Ik hoop dat ik het doelpunt voor zaterdag heb bewaard. Laten we erin geloven dat zaterdag onze dag wordt en misschien ook wel mijn dag. Ik ga er alles aan doen om weer een mooie herinnering te creëren", eindigt de Oranje-international.