Transfernieuws

'Details lekken uit: Feyenoord betaalt FC Twente gigantisch bedrag voor Zerrouki'

'Details lekken uit: Feyenoord betaalt FC Twente gigantisch bedrag voor Zerrouki'

05-05-2023 10:53 Laatste update: 10:54

Feyenoord telt zo'n acht miljoen euro neer om zich te verzekeren van de diensten van Ramiz Zerrouki. Dat meldt TC/Tubantia.

Vrijdagochtend werd de langverwachte deal tussen beide clubs dan eindelijk wereldkundig gemaakt, maar over de precieze hoogte van de transfersom doen zowel Feyenoord als FC Twente geen uitspraken. De regionale krant weet wél wat voor bedrag er met de transfer gemoeid is: zo'n acht miljoen euro.

Zodoende incasseren de Tukkers een fraaie transfersom voor de 24-jarige Algerijn, die in De Grolsch Veste over een verbintenis beschikt die medio 2024 afloopt. Tubantia weet dat Feyenoord zich na de mislukte pogingen in januari in de afgelopen weken opnieuw meldde bij FC Twente, de gesprekken nu wél in harmonie verliepen en de afgelopen dagen in een stroomversnelling kwamen.

Slot zou intern hebben aangedorngen op zijn komst. Hij staat te boek als groot bewonderaar van Zerrouki en ziet voor de international meerdere rollen op het middenveld weggelegd. Alhoewel er nog altijd geen sprake is van een persoonlijk akkoord met Feyenooord, is Zerrouki volgens Tubantia 'opgelucht' dat de transfersaga zijn einde nadert.