Breaking news

Kogeltje rond: FC Twente verkoopt Zerrouki aan Feyenoord

Kogeltje rond: FC Twente verkoopt Zerrouki aan Feyenoord

05-05-2023 10:24 Laatste update: 10:39
19

FC Twente verkoopt Ramiz Zerrouki aan Feyenoord. Er is sprake van een akkoord met de Rotterdammers, de laatste details worden in een later stadium afgerond. Dat melden de Tukkers vrijdagochtend via de officiële kanalen.

De interesse van Feyenoord in de FC Twente-middenvelder was inmiddels een publiek geheim. In de afgelopen winterse transferperiode waren de Rotterdammers dicht bij het aantrekken van Zerrouki, maar ketste de overgang op het laatste moment af. 

Eén en ander is de afgelopen dagen in een stroomversnelling gekomen, waardoor het bij de vierde poging van Feyenoord wél raak is. Alhoewel nog niet duidelijk is voor hoe lang Zerrouki precies tekent, is de verwachting dat hij zijn krabbel zet onder een meerjarige verbintenis.

Bij de onderhandelingen zou er volgens Voetbal International sprake zijn geweest van een betere sfeer dan in januari het geval was. Ondanks interesse vanuit het buitenland wilde Zerrouki alleen naar Feyenoord vertrekken. De spelverdeler wil graag in de Champions League spelen en denkt volgend jaar met de Rotterdammers om de landstitel mee te kunnen strijden.

De Rotterdammers laten ook van zich horen. 'De komende dagen hoopt Feyenoord ook met de 24-jarige middenvelder de formaliteiten of te kunnen ronden waarna hij een contract kan tekenen in De Kuip.' Voor FC Twente kwam Zerrouki 91 competitieduels in actie. In september 2020 vierde hij zijn debuut.