Nieuws

VN TV-gids: Premier League-titelstrijd in volle gang, Girona ontvangt Barcelona

VN TV-gids: Premier League-titelstrijd in volle gang, Girona ontvangt Barcelona

Gisteren, 06:30 Laatste update: 07:00, Vandaag
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Arsenal - Bournemouth

Arsenal kan zaterdag de koppositie vergroten in het duel met Bournemouth. The Gunners staan één punt voor op achtervolger Manchester City, maar The Citizens speelden wel een wedstrijd minder. Het duel begint om 13.30 uur en wordt uitgezonden op Viaplay. 

Manchester City - Wolverhampton Wanderers

Ook Manchester City moet zaterdag het volgende hoofdstuk winnend zien af te sluiten in het duel met Wolves. De ploeg van Pep Guardiola heeft de landstitel volledig in eigen hand, maar moet voorkomen dat er punten worden verspeeld. Het duel begint om 18.30 uur en wordt uitgezonden op Viaplay. 

Girona - Barcelona

Real Madrid stevent in de vijfde versnelling op de landstitel af, maar de strijd om plek twee ligt nog helemaal open. Girona en Barcelona maken allebei nog kans op die positie en treffen elkaar zaterdag. Het duel begint om 18.30 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport.