Nieuws

'Hamstra lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen, hij reageert nergens meer op'

'Hamstra lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen, hij reageert nergens meer op'

24-03-2023 18:17

Gerry Hamstra lijkt bij Ajax van de aardbodem te zijn verdwenen. Zo stelt Mike Verweij in Kick-Off de podcast nadat de technisch manager op het punt van ontslag staat.

De wegen van Ajax en Hamstra lijken spoedig officieel te scheiden. Sinds het nieuws over het aanstaande vertrek schijnt Hamstra volledig te zijn verdwenen stelt Verweij. "Hij reageert nergens meer op en laat zich niet meer zien. Ajax is nu bezig met Hamstra om tot ontbinding van het contract te komen. Dat is enerzijds logisch, omdat hij een slechte selectie heeft samengesteld."

Ondanks het aanstaande ontslag wil Verweij het opnemen voor Hamstra. "Hij is in een organisatie terechtgekomen waarin de commissarissen het ruim een jaar hebben vertikt om een opvolger voor Overmars te vinden", benoemt de journalist. "Hij was ook niet alleen verantwoordelijk voor de aanstelling van Schreuder. Dat waren Edwin van der Sar en Klaas-Jan Huntelaar ook en die lijken buiten schot te blijven. Het is logisch dat hij weggaat, maar ik vind het wel goedkoop om alle schuld bij hem te leggen."