Nieuws

Potter ontvangt doodsbedreigingen: 'Ze willen dat ik en mijn kinderen sterven'

Potter ontvangt doodsbedreigingen: 'Ze willen dat ik en mijn kinderen sterven'

25-02-2023 07:25
1

Chelsea-manager Graham Potter heeft bekend gemaakt dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen. De Engelsman ligt onder vuur aangezien zijn ploeg slechts tiende staat in de Premier League.

Op de persconferentie voorafgaande aan het treffen met Tottenham Hotspur geeft Potter aan dat hij doodsbedreigingen via e-mails krijgt. "Net zoals ik steun heb gekregen, heb ik ook minder leuke mails ontvangen waarin ze willen dat ik sterf en dat mijn kinderen sterven. Dat is natuurlijk niet zo leuk om te ontvangen." Bij Sky Sports geeft de Engelsman later aan dat hij de bedreigingen naast zich neer legt. "Het is gelukkig een op zichzelf staand incident en het kan overal vandaan komen. Ik wil het ook niet meer gewicht geven. Het is niet fijn en zeker niet voor de familie."

Potter geeft aan dat zijn leven momenteel op zijn kop staat. "Als je naar je werk gaat en iemand roept wat naar je is dat niet prettig. Ik kan zeggen dat het me niet uit maakt, maar iedereen weet dat ik dan lieg. Iedereen maakt het uit wat anderen denken, omdat we zo eenmaal sociaal in elkaar zitten." De 47-jarige manager geeft aan dat de kritiek en het gefluit van de tribunes er eenmaal bij horen als een ploeg minder presteert. "Je accepteert wat er op je pad komt. Natuurlijk is er een grens, maar ik zou niet de eerste persoon zijn waarbij die grens wordt overschreden."