Nieuws

Veerman staat ontspannen in onderhandelingen: 'De bal ligt bij Heerenveen'

Veerman staat ontspannen in onderhandelingen: 'De bal ligt bij Heerenveen'

31-12-2021 10:14

Joey Veerman blijft rustig, ondanks de verregaande interesse van Feyenoord. De sc Heerenveen-middenvelder maakt er geen geheim van te willen vertrekken uit Friesland, al beseft hij dat het aan de clubs is.

"We zien wel wat er deze weken gaat gebeuren. Ik sta er heel ontspannen in", opent Veerman in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Er is heel veel interesse", bevestigt hij. Feyenoord lijkt op dit moment het meest concreet, maar de geboren Volendammer weet dat op dit moment geen invloed heeft op een eventuele overgang naar Rotterdam-Zuid. "De bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden. Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend."

Veerman heeft zijn hart op de tong, waardoor hij in de media altijd eerlijk is geweest over zijn toekomst. "Dat komt omdat ik veel eis. Van mezelf, maar ook van anderen. Daardoor ben ik tijdens de wedstrijden niet altijd een makkelijke jongen. Maar omgekeerd begrijp ik ook dat spelers zich aan mij ergeren, als ik ballen geef die zij niet begrijpen."