Nieuws

Branderhorst: 'Zolang Cillessen blijft, is er voor mij geen toekomst bij NEC'

Branderhorst: 'Zolang Cillessen blijft, is er voor mij geen toekomst bij NEC'

09-02-2023 19:46
4

Mattijs Branderhorst pakte in het bekerduel met Feyenoord de absolute hoofdrol en heeft zichzelf daarmee goed in de etalage gezet. De tweede doelman van NEC zal na dit seizoen vertrekken uit Nijmegen, waar hij na de komst van Jasper Cillessen op de bank terecht is gekomen.

Ondanks de uitschakeling na strafschoppen was Branderhorst met 23 reddingen de man van de wedstrijd. "Alles leek vanzelf te gaan. Ook al hebben we verloren, ik voel me toch nog een klein beetje de held", reageert de goalie in gesprek met de NOS.

Branderhorst heeft een aflopend contract bij NEC en zal die niet gaan verlengen. "Ik ben straks gratis af te halen. Jasper heeft nog een doorlopend contract en is gehaald als eerste keeper. Dat begrijp ik. Maar ik wil ook spelen en als dat hier niet kan, dan moet ik verder gaan kijken. Zolang Jasper blijft, is er voor mij geen toekomst bij NEC."

Het geweldige optreden tegen Feyenoord lijkt zijn laatste wedstrijd in het shirt van NEC te zijn. "Klopt, als we ons aan de afspraken houden, dan zou dit weleens mijn laatste wedstrijd geweest kunnen zijn. Ik ben benieuwd wat er gaat komen", besluit Branderhorst.