Nieuws

 'Ontevreden Suárez kan overstap maken naar Amerikaanse competitie'

'Ontevreden Suárez kan overstap maken naar Amerikaanse competitie'

26-12-2021 12:59 Laatste update: 14:35

Luis Suárez staat in de belangstelling van Inter Miami CF, dat uitkomt in de Major League Soccer. De club van eigenaar David Beckham ziet in de Uruguayaanse spits van Atlético Madrid de nieuwe aanvalsleider van het ambitieuze project.  

El Mundo Deportivo schrijft dat David Beckham de situatie van Suárez bij de Madrileense club nauwlettend in de gaten houdt. Voordat de aanvaller in 2020 de overstap maakte van FC Barcelona naar Atlético, meldde de Amerikaanse club zich al voor de spits. Hij gaf toen te kennen voorlopig in Europa te willen blijven.  

Aangezien het contract van Suárez medio 2022 afloopt, lijkt een vertrek niet bij voorbaat uitgesloten. In de wedstrijd tegen Sevilla werd de spits voortijdig naar de kant gehaald door trainer Diego Simeone, waarna hij zijn emoties de vrije loop liet.

Suárez verkeert niet in beste vorm bij Los Colchoneros. De afgelopen acht wedstrijden kwam de goalgetter niet tot scoren. Naast de vermeende interesse van de club uit Florida, wil ook het Braziliaanse Corinthians een poging wagen om de 128-voudig international te strikken, verzekert het Spaanse medium.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!