Transfernieuws

'Zerrouki-soap nog niet ten einde: Feyenoord en FC Twente opnieuw om de tafel'

'Zerrouki-soap nog niet ten einde: Feyenoord en FC Twente opnieuw om de tafel'

10-01-2023 16:57
2

FC Twente gaat dinsdag nog contact hebben met Feyenoord over een eventuele transfer van Ramiz Zerrouki naar De Kuip te bespreken. Dat meldt Voetbal International.

Het getouwtrek rondom de Algerijns international is nog altijd niet ten einde. Naar verluidt willen de Rotterdammers acht miljoen neertellen voor Zerrouki, maar houdt FC Twente de poot stijf en wil het de middenvelder niet van de hand doen. "Ik sprak mensen binnen Feyenoord en die verwachten vandaag (dinsdag, red.) telefoon uit Enschede'', zegt clubwatcher Martijn Krabbendam in de podcast Dick Voormekaar.

Vervolgens bevestigt de verslaggever dat het gesprek er dinsdag ook daadwerkelijk komt. "Wanneer de clubs met elkaar praten is er natuurlijk een opening.'' Jan Streuer, technisch directeur bij de Tukkers, heeft al herhaaldelijk aangegeven Zerrouki niet te zullen verkopen. "FC Twente heeft natuurlijk ook een Raad van Commissarissen. Die denken: we kunnen nu zó veel voor Zerrouki vangen."

Krabbendam voorspelt dat de international van de zomer 'minder waard is'. "Het is voor een club altijd vervelend wanneer een speler wil vertrekken. Feyenoord vond het vervelend dat Aursnes naar Benfica ging. Als de prijs goed is, dan is verkopen ook een kunst."