Nieuws

De Mos voorspelt: 'Als je Twente-thuis niet wint, is het over voor Schreuder'

De Mos voorspelt: 'Als je Twente-thuis niet wint, is het over voor Schreuder'

10-01-2023 10:59

Wanneer Ajax aankomend weekend niet wint van FC Twente is het klaar voor Alfred Schreuder, denkt Aad de Mos. De Amsterdammers hebben al vier wedstrijden op rij geen zege behaald in de Eredivisie en daarom staan de verhoudingen op scherp.

Ajax speelde een goede eerste helft tegen NEC, maar zagen het duel na het tweede bedrijf toch eindigen in een teleurstellende 1-1. Mocht de landskampioen zich ook verslikken tegen Twente, dan worden er volgens De Mos knopen doorgehakt.

"Zaterdagavond om 23.00 uur kan het afgelopen zijn. Als je Twente-thuis niet wint, is het over en sluiten voor Schreuder. Hoe graag je het ook wilt als club en spelersgroep, maar dan kom je de Arena niet meer uit. Ja, alles hangt af van komende zaterdag. Dit is dé wedstrijd, niet die in Rotterdam", aldus de voormalig trainer van Ajax, PSV en KV Mechelen in Panenka, een podcast van het Algemeen Dagblad.

Het affiche tegen Twente is niet het enige mooie dat op de planning staat in januari. Een week later, op 22 januari, wacht de Klassieker tegen Feyenoord in De Kuip.