Nieuws

Schöne betreurt Ajax-exit Blind: Ik denk dat er wel meer gebeurd is, ja

Schöne betreurt Ajax-exit Blind: "Ik denk dat er wel meer gebeurd is, ja"

06-01-2023 13:49

Lasse Schöne betreurt de situatie manier waarop Daley Blind is vertrokken bij Ajax. De oud-Ajacied denkt dat er meer aan de hand is geweest dan alleen een reserverol.

"Daar baal ik wel van", aldus Schöne tegenover AjaxShowtime over het vertrek van zijn oud-ploeggenoot. "Ik ken Daley goed en hij is een Ajacied in hart en nieren. Als er iets is wat ik van Daley weet, is het dat hij altijd alles voor Ajax geeft. Voor het rood-witte shirt. Ik vind het jammer, ook dat het op zo’n manier gegaan is. Het liefst had ik hem zijn carrière zien afsluiten bij Ajax. Maar goed: het zijn keuzes die gemaakt zijn van beide kanten. Daley is een liefhebber en hij wil gewoon spelen. Zo iemand is hij ook, een liefhebber van het spelletje en in die zin is het begrijpelijk."

"Ik denk dat er wel meer gebeurd is, ja", vervolgt Schöne. "Daley is een speler die ervoor knokt en als hij een paar keer op de bank zit, betekent dat niet meteen dat hij weg wil. Er zal ongetwijfeld iets gebeurd zijn, maar daar ga ik me niet mee bemoeien, hoor. Wat ik erover kan zeggen, is dat ik het jammer vind."