Nieuws

'Antwerp heeft concurrentie voor Blind: Spaanse ploeg toont interesse'

'Antwerp heeft concurrentie voor Blind: Spaanse ploeg toont interesse'

27-12-2022 16:07 Laatste update: 16:11
1

Daley Blind kan met zijn transfervrije status op zoek naar een nieuwe ploeg. Naast Royal Antwerp zou nu ook Real Sociedad achter de Nederlander aan zitten, meldt Het Nieuwsblad.

Het Antwerp van Mark van Bommel en Marc Overmars heeft al langer interesse in Blind. Hoewel de Nederlander erg gecharmeerd is van de Belgische ploeg schijnt Sociedad ook te hengelen naar zijn diensten. De nummer drie van de Primera División zou volgens Het Nieuwsblad ook verder willen gaan op het financiële gebied dan Antwerp.

Vanuit de Major League Soccer zou er ook interesse zijn in Blind. De competitie staat er om bekend een platform te zijn waar voormalig topspelers op een gerenommeerd niveau kunnen afbouwen. Hoewel het nog onduidelijk is welke mogelijkheden er in de Verenigde Staten zijn voor Blind, zullen er meerdere ploegen onder de indruk zijn van zijn palmares.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!