Nieuws

Bosvelt verwacht op korte termijn geen terugkeer bij Feyenoord: 'Niets gehoord'

Bosvelt verwacht op korte termijn geen terugkeer bij Feyenoord: 'Niets gehoord'

26-12-2022 10:37
1

Paul Bosvelt keert op korte termijn nog niet terug bij Feyenoord. De technisch directeur van Go Ahead Eagles verlengde onlangs nog zijn contract in Deventer en lijkt daar nog enige tijd te zitten.

Bosvelt speelde tussen 1997 en 2003 als middenvelder bij Feyenoord. Nu de technisch directeur in dienst van de Eagles succes boekt, is het niet geheel onlogisch dat de 24-voudig international van Oranje in verband wordt gebracht met de Stadionclub. In Rotterdam is men echter nog op zoek naar een nieuwe technisch directeur. "Ik heb van niemand iets gehoord en dus zal het ook wel niet aan de orde zijn", vertelt Bosvelt echter tegenover Voetbal International. Uit zichzelf zal Bosvelt ook niet zo snel de eerste stap zetten voor een terugkeer. "Ik ben niet van het netwerken. Nooit gedaan ook."

Bosvelt kent bij de Eagles een uitstekende tijd. Met beperkte middelen zorgt de technisch directeur er toch voor dat Go Ahead zich ieder jaar handhaaft in de Eredivisie. In Deventer ging men met een elfde plaats de winterstop in waardoor er met enig geluk nog meegestreden kan worden om plekken om Europees voetbal. Het gat met nummer acht SC Heerenveen bedraagt echter acht punten.