Nieuws

'Toch niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen bij PSV, haha'

'Toch niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen bij PSV, haha'

17-12-2022 08:00

Joey Veerman zit op zijn plek bij PSV, maar sluit niet uit te vertrekken wanneer een mooie aanbieding zich voordoet. De Purmerender arriveerde in januari in Eindhoven en heeft het naar zijn zin.

Veerman bespreekt zijn toekomst met Andy van der Meijde in het programma Bij Andy in de auto. "Ik zit hier tot 2026, maar het is toch niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen? Zonder dollen, ik zit hier goed. PSV is een topclub. Ik heb altijd gezegd dat ik in de top van Nederland wilde spelen en dat is gelukt nu. Nu is het weer verder kijken. Ik zit hier nu één jaar en je weet nooit wat er op je pad komt. Als er iets komt, dat kan je niet voorspellen. Vooralsnog, ik denk helemaal niet aan een transfer, ik heb het hier mega naar mijn zin."

PSV heeft volgens Veerman veel mooie dingen laten liggen in de eerste seizoenshelft. De club liep Champions League-voetbal mis na een flater tegen Rangers FC. "Dat was echt een verschrikkelijk moment. Rangers konden er niks van, maar wij ook niet. Het eerste kwartier hadden we ze bij de keel. Het gebeurt ons helaas te vaak. Dat ligt niet zozeer aan de trainer, het is ook gewoon wij zelf. In die wedstrijd van Rangers krijgen we twee open kansen op doel, die moeten er gewoon in", besluit Veerman. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!