Transfernieuws

'Volgende Engelse club meldt zich voor Georgische topspeler Kvaratskhelia'

'Volgende Engelse club meldt zich voor Georgische topspeler Kvaratskhelia'

16-12-2022 16:15

Newcastle United is de volgende club die geïnteresseerd is in Khvicha Kvaratskhelia. De Georgische buitenspeler beleeft een topseizoen bij SSC Napoli en staat bij alle topclubs op de radar. Het zeer ambitieuze Newcastle voegt zich daar nu bij. 

The Times meldt dat The Magpies de pas 21-jarige Georgiër al meerdere keren is bekeken voordat het WK begon en als één van de prioriteiten geldt voor de komende twee transferperiodes. Kvaratskhelia voegde zich de afgelopen zomer bij de Napolitanen en wordt sindsdien vanwege zijn sterke periode 'Kvaradona' genoemd bij de club waar de Argentijnse legende ooit speelde.

Kvarataskhelia staat tot 2027 onder contract bij Napoli en zou een enorm bedrag moeten kosten. Newcastle heeft de zaken financieel echter goed voor elkaar en wordt beheerd door een steenrijk imperium uit Saudi-Arabië. Dat Newcastle niet bang is met bedragen te strooien, werd eerder al bekend met het aantrekken van Svet Botman en Bruno Guimarães. In de afgelopen twee transferperiodes gaf de club ruim 250 miljoen euro uit aan binnenkomende spelers.