Nieuws

Liverpool-speler is duidelijk: 'Messi de beste ooit, hij produceert altijd magie'

Liverpool-speler is duidelijk: 'Messi de beste ooit, hij produceert altijd magie'

15-12-2022 16:46 Laatste update: 16:46

Harvey Elliot vindt Lionel Messi de beste speler die ooit gevoetbald heeft. De middenvelder annex aanvaller van Liverpool FC is onder de indruk van de sterspeler van Argentinië dit WK.

Dat laat Elliot weten in een interview met Sky Sports. Het negentienjarige talent van Liverpool krijgt de vraag of Messi de allerbeste speler ooit is. "Voor mij persoonlijk wel. Ik ben al vanaf kinds af aan een enorme Messi-fan. Hij is op dit moment de beste speler ter wereld. Als je ziet wat hij allemaal doet de afgelopen jaren en ook op dit WK."

"Dit is het hoogste podium", vervolgt Elliot. "Dat hij op deze leeftijd nog tot dit soort dingen in staat is. Dat is waar ikzelf ook naartoe wil. Het is een eer om naar Messi te kunnen kijken op dit WK. Ik denk dat overal ter wereld de mensen blij zijn om spelers zoals hij in actie te zien en op zo’n hoog level te presteren. In elke wedstrijd geeft hij alles en altijd produceert hij weer een beetje magie."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!