Nieuws

Fernandes ontkent ruzie met Ronaldo: 'Ik heb met niemand een probleem'

Fernandes ontkent ruzie met Ronaldo: 'Ik heb met niemand een probleem'

18-11-2022 14:12

Bruno Fernandes en Cristiano Ronaldo liggen niet met elkaar in de clinch. Dat benadrukt de Portugese middenvelder van Manchester United in gesprek met Sky Sports.

In de media werd gesuggereerd dat de relatie tussen Fernandes en Ronaldo bekoeld zou zijn na het veelbesproken interview van laatstgenoemde met Piers Morgan. Daarna verscheen er een fragment waarin Fernandes en Ronaldo elkaar op erg koele wijze leken te begroeten bij het nationale team, maar niets blijkt minder waar. "Ik heb het interview niet gezien en dat is verder prima. Nu telt alleen de selectie, nu telt de 'wij' en dat is hier heel duidelijk. We moeten ons samen focussen op het WK omdat je in je carrière niet veel kansen krijgt om zo’n toernooi te spelen. Iedereen is er klaar voor. Of ik problemen met Ronaldo heb? Ik heb met niemand een probleem. Ik doe mijn werk en dat is het enige waar ik controle over heb", aldus Fernandes.

Fernandes heeft verder geen zin om dieper op het interview in te gaan. "Jullie (journalisten, red.) kunnen er niet meer over praten en Portugal ten volle te steunen. Natuurlijk voegt Ronaldo veel toe aan het elftal, maar hier is een 'wij' en niet een 'ik'. Dat is ook de reden waarom bondscoach Fernando Santos 'wij' in grote letters schrijft. Daar is iedereen op gefocust, Cristiano inbegrepen."