Nieuws

Van Ewijk loodst Heerenveen naar zege: 'Dit gevoel is niet te beschrijven'

Van Ewijk loodst Heerenveen naar zege: 'Dit gevoel is niet te beschrijven'

06-11-2022 07:12

Milan van Ewijk wist zaterdag voor de enige treffer te zorgen in het zwaarbevochten duel met Excelsior. De rechtsback van sc Heerenveen is door het dolle heen en trots dat hij zijn ploeg kon helpen.

Van Ewijk stond na afloop van het duel voor de camera van ESPN. "Ik heb de winnende goal gemaakt en de drie punten gaan naar Heerenveen, dus ik ben trots. Het was een beetje intuïtie, van: als ik deze bal goed meeneem, ben ik weg, en hij ging ook goed in de bovenhoek. Het gevoel dat ik nu heb, is niet te beschrijven", stelt de vleugelverdediger.

Heerenveen had het niet makkelijk in Rotterdam, maar gaat wel verdiend met de punten mee naar huis, stelt Van Ewijk. "Ze hadden ook nog een afgekeurde goal. We komen er goed mee weg, maar aan de andere kant waren wij wel de betere ploeg. We hadden het eerder kunnen beslissen, maar ik ben blij met de drie punten. Blij dat ik deze goal heb kunnen maken, echt top man, gewoon heel blij", besluit de verdediger. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!