Transfernieuws

'Feyenoord denkt aan oud-ploeggenoot van Hancko om middenveld te versterken'

'Feyenoord denkt aan oud-ploeggenoot van Hancko om middenveld te versterken'

02-11-2022 07:43
1

Feyenoord kijkt met interesse naar Ladislav Krejci. De Tsjechisch international was in het verleden ploeggenoot van David Hancko en kan wellicht naar Rotterdam komen als nieuwe spelverdeler. 

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 onderzoekt Feyenoord de mogelijkheden om de 1.91 meter lange middenvelder aan te trekken. Krejci speelt momenteel bij Sparta Praag, waar voormalig Ajacied Tomas Rosicky de sportief directeur is. 

Rosicky verlangt een 'exorbitant bedrag' voor de middenvelder, die momenteel met een spierblessure kampt. Naast Krajci vallen ook de namen van Sivert Mannsverk, Máximo Perrone en Ramiz Zerrouki in de wandelgangen. 

Krejci speelde samen met Hancko bij Železná Sparta. Hancko arriveerde de afgelopen zomer bij Feyenoord en had niet veel tijd nodig om indruk te maken in Rotterdam. Feyenoord bekleedt momenteel de vijfde plek in de Eredivisie, maar speelde wel een wedstrijd minder dan de concurrentie. De Rotterdammers spelen donderdag het allesbeslissende Europa League-duel met SS Lazio en staan zondag tegenover FC Volendam in de Eredivisie