Transfernieuws

Ronaldo kan volgende bestemming wegstrepen: 'Kunnen salaris niet betalen'

Ronaldo kan volgende bestemming wegstrepen: 'Kunnen salaris niet betalen'

26-10-2022 14:24

Cristiano Ronaldo lijkt op korte termijn niet terug te keren naar zijn jeugdliefde Sporting Portugal. Rúben Amorim geeft aan de Manchester United-spits simpelweg niet te kunnen betalen.

Het gonst al maanden van de speculaties over de toekomst van Ronaldo en die lijken alleen maar toegenomen nu hij onder Erik ten Hag niet op een basisplaats kan rekenen bij The Mancunians. De vijvoudig Ballon d'Or-winnaar weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur. Een terugkeer naar Sporting, waar hij zijn imposante carrière begon, lijkt er niet in te zitten. In de zomer haakte de ene na de andere internationale topclub af die in verband werd gebracht met een samenwerking met Ronaldo.

Alhoewel de Portugese trainer aangeeft dat men ervan 'droomt' Ronaldo weer te begroeten in het groen-witte shirt, acht hij de kans klein. "Ik weet het niet", zegt Amorim op het persmoment. "Ronaldo is een topspeler, maar een speler van Manchester United. Iedereen bij Sporting droomt van de terugkeer van Cristiano, dus daar wil ik het niet over hebben. We hebben niet het geld om zijn salaris te betalen. Ik denk dat hij gelukkig is in Manchester, maar hij speelt niet, dus dat is het probleem."