Nieuws

Bosz op weg naar de uitgang bij Lyon: Dat is slecht nieuws voor Schreuder

Bosz op weg naar de uitgang bij Lyon: "Dat is slecht nieuws voor Schreuder"

09-10-2022 10:12

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Peter Bosz deze zondag ontslagen bij Olympique Lyon. Hans Kraay Junior denkt dat dat geen goed nieuws is voor Ajax-coach Alfred Schreuder. Aad de Mos betuigt steun.

Lyon bevestigt zondag hoogstwaarschijnlijk het ontslag van Bosz. "Dat is slecht nieuws voor Alfred Schreuder", aldus Kraay bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN."Ik ga niet suggereren dat Schreuder weggaat of weg moet, maar hij heeft er wel een hijger bij. De raad van commissarissen en de directie kunnen rustig blijven, maar supporters kunnen nogal scherp reageren en als het een paar keer tegenzit in de komende wedstrijden, heb je er wel een rukwindje bij."

De Mos is minder happig op een vertrek van de Ajax-trainer. "Schreuder moet je de tijd geven, maar tegenwoordig wordt er geen tijd meer gegund. Bosz is een romanticus die wel een plan A heeft, maar niets heeft om resultaat te halen."

"Het is een trainer die geen prijzen wint. Zijn filosofie kan hij goed uitleggen, maar of de spelers het begrijpen en het bij de club past is maar de vraag. Ik weet niet of hij Ajax beter laat spelen."