Nieuws

'Woorden kunnen Ronaldo niet beschrijven, hij is de beste ter wereld'

'Woorden kunnen Ronaldo niet beschrijven, hij is de beste ter wereld'

10-09-2022 14:35 Laatste update: 15:13

Afgelopen zomer vertrok Antony van Ajax naar Manchester United. Voor de camera van MUTV kijkt de aanvaller terug op zijn eerste weken in het shirt van United en zijn samenwerking met Cristiano Ronaldo.

 Bij The Red Devils werkt de aanvaller nu samen met Ronaldo. Hoewel de Portugees meer op de bank zit dan hem lief is, kijkt Antony nog steeds tegen hem op. "Woorden kunnen Ronaldo niet beschrijven, hij is de beste ter wereld. In slechts een paar dagen heb ik veel van hem geleerd." De loftrompet over de vijfvoudig gouden bal-winnaar stopt daar nog niet. "Zijn mentaliteit is buitengewoon sterk. Wanneer ik ook met hem praat, leer ik van hem. Ik ben er van overtuigd dat we een sterke aanval hebben wat veel goeds voor de toekomst betekent."

Bij zijn debuut voor The Mancunians scoorde Antony direct op Old Trafford. Het publiek stond op de banken en ook zijn truckjes werden gewaardeerd. "Ik heb het altijd gedaan", zegt Antony. "Niet alleen hier, maar voor alle clubs waar ik voor gespeeld heb. Ik doe het al van kinds af aan."