Nieuws

Interne oplossing voor Antony-vertrek dient zich aan: 'Hoop stiekem dat hij gaat'

Interne oplossing voor Antony-vertrek dient zich aan: 'Hoop stiekem dat hij gaat'

23-08-2022 12:25

Sontje Hansen zou wel weten wie naar Ajax moet komen als opvolger van Antony: niemand. De rechtsbuiten die zij minuten momenteel in Jong Ajax maakt, hoopt dat hij een kans krijgt van trainer Alfred Schreuder.

Maandagavond liet Hansen ook met zijn voeten zien wat zijn aspiraties voor het komende seizoen zijn. De 20-jarige buitenspeler maakte een goede indruk vanaf de rechterkant en maakte twee goals n de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap. Een perfect moment, aangezien er een grote kans is dat Antony naar Manchester United vertrekt.

"Ik ben ook een rechtsbuiten", zei Hansen na afloop bij ESPN. "Als ik hoor dat Antony misschien weggaat, moet ik harder werken", vervolgt hij. "Ik moet trouwens geen rare dingen zeggen, want ik moet sowieso hard werken. Maar nu moet ik net wat extra gas gaan geven. Dat heb ik gedaan."

Hansen denkt dat Ajax ook zeker aan hem denkt bij een vertrek van de Braziliaan. "Ze weten hier wel dat ik goed kan voetballen. Maar ik mis nog rendement. Gelukkig heb ik laten zien dat het erin zit. Antony is nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat het gaat gebeuren. Als hij blijft, is hij natuurlijk een fantastische speler voor Ajax."