Transfernieuws

'PSV rekent op Gakpo voor beslissend tweeluik ondanks United-interesse'

'PSV rekent op Gakpo voor beslissend tweeluik ondanks United-interesse'

15-08-2022 07:42

PSV gaat er van uit dat Cody Gakpo inzetbaar is in het allesbeslissende tweeluik tegen Rangers FC. Manchester United klopt steeds harder op de deur van de linksbuiten, maar volgens de clubleiding laat de speler zich niet gekmaken door de geruchtenmolen van de transfermarkt. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Ruud van Nistelrooij kan Gakpo goed gebruiken in het laatste tweeluik voor Champions League-kwalificatie en spaarde de speler één helft rust tegen Go Ahead Eagles. Na ruime overwinning op FC Emmen en Kowet lijkt PSV klaar voor het treffen met de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. 'Daarna is er alsnog een mogelijkheid dat hij weggaat, maar dat is van latere zorg', meent de krant. 

PSV wil de hoofdprijs ontvangen voor de speler, die het afgelopen seizoen een geweldige ontwikkeling doormaakte, en wil met 40 miljoen euro het eigen transferrecord verbreken bij een mogelijke overstap. De speler blijft vooralsnog in Eindhoven, 'tenzij er voor alle partijen een aanbod komt dat absoluut niet te weigeren is', aldus het ED. United-manager Erik ten Hag heeft volgens bronnen al app-contact met de speler, maar de Haaksbergenaar ligt onder vuur in Engeland. Na twee duels staan The Red Devils stijf onderaan in de Premier League na twee nederlagen.