Transfernieuws

'Teamgenoten rijden Schuurs 'in het wiel', voorlopig geen transfer naar Italië'

'Teamgenoten rijden Schuurs 'in het wiel', voorlopig geen transfer naar Italië'

03-08-2022 14:57 Laatste update: 15:01

De schorsingen van Edson Álvarez en Calvin Bassey komen slecht uit voor Perr Schuurs. De Telegraaf meldt dat de verdediger voorlopig bij Ajax wordt gehouden.

De ochtendkrant schrijft dat de Amsterdammers Schuurs liever niet zien vertrekken. Mede door de loyaliteit en de instelling van de verdediger is Ajax wel bereid mee te denken. De stopper werd recent gelinkt aan het Italiaanse Torino en hij lijkt de stap zelf graag te willen maken. Schuurs vindt het tijd om aan zichzelf te denken en een transfer te maken naar een club waar hij meer aan speeltijd toe komt.

Door de schorsingen van Álvarez en Bassey mag de verdediger de komende weken niet vertrekken. Daarmee wordt Schuurs volgens De Telegraaf ‘in he wiel gereden’ door zijn teamgenoten.

Bovendien staat het buiten kijf dat Ajax een vervanger voor Schuurs wil aantrekken, mocht de verdediger inderdaad een transfer maken. Komende zondag speelt Ajax tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd gaat om 16.30 van start in Limburg.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!