Transfernieuws

Clubicoon geeft Ten Hag transferadvies: 'In die linie hebben ze versterking nodig'

Clubicoon geeft Ten Hag transferadvies: 'In die linie hebben ze versterking nodig'

20-07-2022 07:02

Volgens clubicoon Roy Keane doet manager Erik ten Hag er goed aan de selectie te versterken met middenvelders. Daarnaast blijkt de voormalig bikkelharde middenvelder niet overtuigd te zijn van doelman David de Gea.

Met de komst van Lisandro Martínez naar The Mancuninans begint Ten Hag United steeds meer naar zijn hand te zetten. Daarnaast zou de Engelse grootmacht al enige tijd akkoord zijn met FC Barcelona over een transfersom voor Frenkie de Jong. De middenvelder zelf blijft echter liever in Spanje actief. "Op het middenveld hebben ze een aantal topkwaliteit spelers nodig," vertelt Keane op het SkyBet YouTube-kanaal. "Ze hebben wat fysiek en energie nodig. Dat is waar ik zou beginnen."

Toch is het middenrif niet de enige linie die aandacht verdient volgens de doorgaans kritische analist. De doelmannen zijn volgens Keane ook niet van het gewenste niveau. " Ik ben niet overtuigd van de keeper", aldus de Ier. De Gea lijkt echter ook onder Ten Hag de eerste keeper te gaan worden. Tom Heaton fungeert als tweede keuze.