Nieuws

Hulk blijft in het stadion door opmerkelijk tafereel: 'Ik ben zes kilo afgevallen'

Hulk blijft in het stadion door opmerkelijk tafereel: 'Ik ben zes kilo afgevallen'

15-07-2022 09:36 Laatste update: 09:42

Hulk speelde donderdag met zijn Atlético Mineiro tegen Flamengo in de Copa do Brasil. De 35-jarige Braziliaan beleefde een avond die hij in meerdere opzichten snel zal willen vergeten. Hij verloor de wedstrijd, maar verliet het stadion pas tegen vier uur ’s morgens om een opmerkelijke reden, weet Voetbal International.

Hulk was de aan de beurt om de gebruikelijke plas te doen bij de dopingcontrole. Daar had de sterke spits wat moeite mee, zoveel zelfs dat hij het stadion uren later pas kon verlaten.

De wedstrijd was een zware geweest. Door de warmte was Hulk nagenoeg uitgedroogd en dus had hij de nodige moeite met urineren. 'Ik ben zes kilo afgevallen. Ik begon de wedstrijd met 97 kilo en eindigde op 91 kilo', zei de spits, die nog amper vocht in zijn lichaam had waardoor plassen een lastige opgave bleek. 'Ik heb er vier uur gezeten en heb dertig liter water gedronken. Uiteindelijk werkte het.'

Nadat Hulk zijn plasje had gepleegd kon hij dan eindelijk vertrekken, om 3.50 wel te verstaan. Zijn ploeggenoten hadden de stad al lang verlaten en dus keerde hij huiswaarts met een privéjet.